‘I am a woman. What’s your superpower?’

Vrouwen

In de wereld waarin wij leven is alles zo gejaagd, zo gericht op prestatie en gestuurd door het brein, dat wij vrouwen als vanzelf uit onze natuurlijke kracht stappen. We verwachten van onszelf mee te draaien met het externe tempo en verwachtingspatroon, bevechten onze overtuigingen die onze gevoelens overstemmen, voelen geregeld niet eens wat we echt voelen en putten daarmee onze lijven uit. Ofwel de lat ligt hoog. Veel te hoog. 

 

Klachten krijgen hierdoor vrij spel zich te manifesteren, je leeft immers niet vanuit balans en je natuurlijke gevoelskracht. Op een of ander moment dringt het signaal tot je door dat het anders mag.

 

In mijn praktijk behandel ik vrouwen met de meest uiteenlopende klachten en/of wensen. Denk aan fysieke klachten als rugpijn, migraine,  buikpijn en vermoeidheid. Of mentale klachten als overspannenheid, burn-out, somberheid, concentratiegebrek, angsten of
paniek.

 

Tijdens een consult kijken we samen naar je klachten en wat je graag zou willen behandelen.

Vaak houden meerdere klachten verband met elkaar en kan werken op het een, het ander ook gelijk verlichten. Wat belangrijk is om te weten is dat we werken met jouw onderbewustzijn. Daar zit alle kennis opgeslagen die we nodig hebben om ruimte te creëren.       

 

Het doel  is altijd dat jij weer voelt hoe krachtig je bent. We zorgen voor rust in je systeem, zodat jij keuzes kunt maken die voor jou gezond zijn, die jouw geluk dienen.

 

Stukje bij beetje gaan we aan de slag. Vaak is een sessie al voldoende om een shift te ervaren. Soms voel je dat je meer nodig hebt of ben je op een later moment toe aan een nieuwe laag die zich aandient.

 

Alles is oké, het is jouw tijd en jouw proces.

Vrouwen consult loes sastra