'Empowered women, empower women'

Nice to meet you

Ik ben Loes

 

Vrouw, Moeder, Lover, Ondernemer, Dromer, Filosoof, Schrijver, Levenskrachtpatser….

 

Sinds ik mij kan herinneren voel en zie ik net wat anders dan anderen. Wat in het begin een vloek was heb ik inmiddels weten te transformeren naar een zegen. Een ontdekkingsreis van jaren bracht me heel dichtbij mezelf, het was er een van vallen, opstaan en weer doorgaan.

 

Tien jaar geleden ontmoette ik mijn grote liefde. Samen met hem liep er een bijzondere jongen van 8 jaar mijn hart en leven in, hij liet me kennis maken met het stiefmoederschap. Iets wat mijn leven compleet veranderde, in positieve en uitdagende zin.

 

Die verandering werd compleet toen ik een jaar later in verwachting bleek van een prachtige dochter. Waar haar broer een enorme wijze les met zich mee bracht, bracht zij de verbindende liefde mee. Tot op de dag van vandaag leert ze mij waar het om gaat in het leven en laat ze me constant in mijn eigen ogen kijken.

Het proces van transformatie begon onbewust bij deze twee leermeesters, maar werd pas zichtbaar toen het verlangen naar een kindje erbij omhoog begon te komen. Omdat deze wens zich niet zomaar liet vervullen werd ik uitgedaagd in een diepe reis naar binnen. Laag voor laag pelde ik de afgelopen jaren af. Ik worstelde me door trauma en stil verdriet heen, ontdekte mijn veerkracht en positieve denken en leerde mezelf kennen als nooit tevoren.

Ik werd een met mijn innerlijk kind, dáár was het dus goed voor.

Wie ben ik en wat kom ik hier doen? Het werd me langzaamaan duidelijk. De tegenwind van het anders voelen turnde ik om in een kracht. Ik kon veel meer dan ik dacht, de overtuigingen in mijn hoofd liet ik steeds meer los en ik voelde weer waar ik blij van word.

Nu terugkijkend zie ik dat alles samenvalt. Mijn gevoelige aard, het opgroeien in een dynamisch gezin, het jarenlang werken met pubers en adolescenten, het (stief)-moederschap, het partnerschap wat niet altijd over rozen gaat, de reis naar een onvervulde wens, het vinden van mijn zelf, het constant leren en ontwikkelen.

Het bracht me hier, op het punt dat ik volmondig kan zeggen dat ik er volledig klaar voor ben om jou te helpen, te coachen, te begeleiden of hoe je het noemen wilt. Ik denk liever niet in hokjes, dus ook dit hokje laat ik aan me voorbij gaan.

Missie

Wat ik weet is wat ik wil. Voor mij is het een voorwaarde te werken van mens tot mens. Ik geloof dat ik je alleen dan kan bieden wat je op dat moment nodig hebt en verdient.

De afgelopen jaren heeft mijn leven, naast het moederschap, in het teken gestaan van groei. Als kind was ik gefascineerd door de magie van het leven en was ik geregeld verwonderd over de wereld om mij heen. Nu weet ik dat ik toen al fijngevoelig was voor energie en wat ben ik blij dat ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken. Ik ben er letterlijk naartoe en in gegroeid om dat te mogen doen.

Mijn eigen ervaring en interesse gebundeld, maakt dat ik vrouwen in hun kracht weet te zetten. Vrouwen die moeder zijn, die het willen worden of niet weten wat ze hierin willen. Vrouwen die vastlopen, die de wereld overweldigend vinden of op een kruispunt zijn beland. Vrouwen in elke leeftijdsfase en de kinderen die zij groot brengen.

Er mag wat mij betreft meer ruimte en rust komen voor de vrouw, dat is voor iedereen goed. Ik werk dus graag met jou, als jij op zoek bent naar verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Vanuit jezelf.

Werkwijze

Een consult bij mij betekent dat je er klaar voor bent om liefdevol in de spiegel te kijken. Ik sta bekend om mijn doortastendheid en scherpe blik.  Geen fluwelen handschoenen, wel een grote dosis zachtheid. Mijn sterke intuïtie  combineer ik met jarenlange ervaring, onderzoek en kunde.

Veiligheid is de basis van onze verbinding, alleen dan kun je optimaal profiteren van een consult.

Ik zie jou, zodat jij jezelf kan gaan zien.