Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

OVER MIJ

Mijn naam is Loes Sastra, getrouwd en moeder van een dochter. Jarenlang werken met jeugd heeft me geleerd goed te luisteren, mijn intuΓ―tie te laten spreken en te werken vanuit mijn hart. Alleen dan kun je de ander Γ©cht coachen. Met de luisterkindmethode heb ik geleerd nog dieper te gaan en weet ik kinderen en volwassenen op zielsniveau te bereiken en via die weg vragen te beantwoorden en blokkades op te heffen.

LUISTERKINDWERK

Bij het luisterkindwerk maak ik contact met het onderbewuste ofwel de ziel van de ander. Het onderbewuste weet haarfijn en zuiver te vertellen wat er nodig is, waar een blokkade is of welke richting we op zouden willen. Het is een effectieve manier om te achterhalen waar gedrag of blokkades vandaan komen. In een afstemming maak ik dus contact, ‘luister en praat’ ik met de ziel en vertaal ik dat schriftelijk. Ik ben een instrument, via mij kan de ander vertellen wat er nodig is en kunnen blokkades vaak al in de afstemming opgelost worden. Het verhaal dat verteld wordt is van jou!

VOOR WIE

Voor iedereen! Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Afstemmen op een dierbare die is overleden of voor wie het einde nadert kan ook. Daarnaast maak ik afstemmingen wanneer je een kinderwens hebt of jouw geboorte of die van jouw kind vragen oproept. Let op: vanaf 10 jaar moet een kind toestemming geven.

HOE

Een afstemming maak ik op afstand. Dat betekent dat je niet bij mij in de praktijk hoeft te komen. Het enige dat ik van je nodig heb is een foto, een aantal gegevens en de vragen die je beantwoord wil zien. Nadat ik alle informatie ontvangen heb zul je binnen twee weken een afstemming ontvangen. Alles gaat per mail, makkelijker kan niet.

KOSTEN

Een afstemming kost 75 euro per persoon.

VOOR WIE

Voor iedereen! Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Afstemmen op een dierbare die is overleden of voor wie het einde nadert kan ook. Daarnaast maak ik afstemmingen wanneer je een kinderwens hebt of jouw geboorte of die van jouw kind vragen oproept. Let op: vanaf 10 jaar moet een kind toestemming geven.

Zit je niet lekker in je vel? Waarom slaap je slecht? Waar komt die onzekerheid vandaan? Waarom ben ik op aarde?

Waarom is mijn kind boos? Hoe kan ik mijn kind helpen? Hoe kan mijn kind zich beter concentreren? Mijn zoon is zo gevoelig, wat heeft hij/zij nodig? Mijn dochter kan zich niet uiten, wat wil het zeggen?

Er is medisch geen oorzaak, waarom lukt het niet om zwanger te worden? Is er een ziel bij mij of bij ons? Moet ik mijn kinderwens loslaten? Ik wil graag alleen een kind krijgen, gaat dit lukken?

Vanaf april beschikbaar.

De bevalling van mijn dochter was traumatisch, heeft dit nog steeds invloed? Mijn baby huilt veel, komt dat door de geboorte? Hoe heb ik mijn eigen geboorte ervaren?

Is er iets wat mijn dierbare wil vertellen? Wat kan ik nog doen voor mijn dierbare? Is mijn dierbare nog vaak bij ons?

COACHING

In de coaching ben ik gericht op het empoweren van de ander. Of je nu een kind, een puber of volwassene bent. Iedereen verdient het de eigen kracht te ervaren. Ik doe dit door intuΓ―tief en oplossingsgericht te werken. Iedereen heeft een eigen tempo, daar sluit ik me bij aan.

VOOR WIE

Ik coach iedereen die op weg geholpen wil worden in de persoonlijke ontwikkeling. Mijn specialisme ligt echter op het gebied van jeugd en adolescentie. Voor vragen rondom opgroeien, puberteit, studie en identiteitsontwikkeling ben je bij mij aan het juiste adres.

PRAKTISCH

Ik coach je in mijn eigen praktijk aan de Oude Graafseweg 222 in Nijmegen.
Er is volop gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar. Mocht je liever ambulante coaching wensen, informeer dan naar de mogelijkheden.

KOSTEN

Een gesprek kost 75 euro (inclusief btw) per uur. Aanvullende Whatsapp-coaching (icm reguliere coaching) kost 35 euro (inclusief btw) per traject. Een gesprek kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verschoven. Daarna bereken ik de kosten door.

NEEM CONTACT OP

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

WAT VINDEN ANDEREN

Wat een verademing. Ik voel me al zoveel vrijer en lichter. Echt heel bijzonder en fijn. Ik heb van de rust (in mijn hoofd) genoten!

M.
Energetische Therapie

WAT VINDEN ANDEREN

Het is alsof ik thuis kom, thuis kom bij mezelf. Alsof Loes in mijn hart heeft gekeken, me echt hoort en ziet wie ik ben en wat ik nodig heb. Zonder dat ik dit op een bewust level met haar heb gedeeld. De woorden die ik mezelf via Loes wil vertellen raken me stuk voor stuk. Ik voel aan alles hoe dit klopt. Mijn hele zijn reageert erop: vlinders in mijn buik en mijn vuur dat weer heviger in mij gaat branden. Alles leeft op, simpelweg omdat ik eindelijk weer even mezelf β€œhoor”. Zo waardevol en bijzonder om via deze weg te horen wat ik mezelf te vertellen heb. Een bevestiging van wie ik ben en wat me nu te doen staat om verder te groeien in dit leven. Een aanrader voor iedere ziel.

L.
Energetische Afstemming

WAT VINDEN ANDEREN

Doordat ik merkte dat ik het contact met mezelf even kwijt was heb ik Loes gevraagd om zich op mij af te stemmen. Loes wist mij op de juiste plek te raken met haar woorden. Ik was ontroerd en er was veel herkenning. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik merk dat er weer wat puzzelstukjes op zijn plek zijn gekomen. Heel erg bedankt voor jouw mooie afstemming Loes!

N.
Energetische Afstemming

WAT VINDEN ANDEREN

Ik en Loes hebben elkaar nooit ontmoet in persoon, doch in haar afstemming heeft ze 'mijn energie' heel accuraat en herkenbaar omschreven. Ik heb door de boodschap steun gekregen bij mijn levensvragen en nieuwe kracht om aan de slag te gaan.

D.
Energetische Afstemming

WAT VINDEN ANDEREN

De afstemming van Loes was zo waardevol. Ze is het beste te omschrijven als een goede tolk die precies de energie leest van de ander. Op een mooie en fijne manier vertaalt ze de antwoorden op je vragen en datgene wat gehoord en gezien wil worden. Ik herkende alles wat ze schreef en voelde me zo gezien en blij. Het was echt spot on. Loes gaf woorden aan datgene wat voor mij voelbaar was, maar waar ik zelf niet helemaal bij leek te kunnen. Het gaf me mooie en waardevolle inzichten en ik kon daarna veel duidelijker zien welke stappen ik kon nemen. Super dankbaar voor!

A.
Energetische Afstemming

WAT VINDEN ANDEREN

De afstemming bij Loes heb ik zowel heel ontroerend als steunend ervaren. Ze bracht mij weer in contact met mijn essentie. Het bracht vertrouwen en rust. Een absolute aanrader voor iedereen die de weg naar zichzelf wenst te vinden.

D.
Energetische Afstemming