‘Everyone you know is fighting a battle you don’t know about’

Kinderwens consult loes

Kinderwens

Heb jij een kinderwens die nog niet in vervulling heeft mogen gaan? Zit je in een medisch traject of juist niet?


In dit consult draait het om jou en de wens om moeder te worden. Ik kijk naar de mogelijke energetische blokkades die het zwanger worden verhinderen of nog op zich laat wachten.

Het kan zijn, dat vanuit je onderbewustzijn, een zwangerschap mentaal of emotioneel wordt tegengehouden. Ook dat is te behandelen.

Daarnaast behandel ik je met liefde om je staande te houden in deze onzekere periode. Een onvervulde kinderwens is een reis van stil verdriet, eentje die je alleen echt kunt begrijpen als je er zelf mee te maken hebt (gehad). Het oergevoel versus de realiteit kan een bittere strijd zijn die vaak genoeg ondergesneeuwd wordt door overtuigingen en verwachtingen van jezelf en de wereld om je heen.

De teleurstelling die je elke maand ervaart kan een flinke impact hebben op je levensvreugde en zelfs relaties op scherp zetten. Het is een rollercoaster waarvan je het gevoel hebt dat je er niet zomaar even uit kunt stappen. Pas op de plaats maken is echter belangrijk, ook al voelt het alsof je geen tijd te verliezen hebt.

In een consult zal ik alles doen om jou te helpen. Echter is er bij al mijn consulten sprake van een inspanningsverplichting en niet van een resultaatverplichting.