‘The soul usually knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind’

Afstemming op afstand

Ben je benieuwd wat er in je onderbewustzijn (of dat van je kind) speelt, zonder dat daar een consult voor nodig is? Dan kan een Afstemming op Afstand gebaseerd op de Luisterkindmethode een uitkomst zijn.

 

Bij het afstemmen maak ik op afstand contact met het onderbewuste van de ander.

 

Het onderbewustzijn weet ons haarfijn te vertellen wat er nodig is, waar een blokkade zit of welke richting we op willen. Het is een effectieve manier om te achterhalen waar gedrag of blokkades vandaan komen. In een afstemming maak ik dus contact en vertaal ik het verhaal dat jij jezelf op dat moment wil vertellen schriftelijk. Ik ben een instrument, via mij kan de ander vertellen wat er nodig is en kan het zelfs zo zijn dat blokkades verlicht of opgeruimd worden tijdens de afstemming.

 

Het verhaal dat verteld wordt is dat van jou of van je kind. Zie het als een soort coaching in de ether.

 

Het verschil met een consult is dat er niet behandeld wordt. Het op schrift ontvangen van jouw verhaal geeft echter vaak genoeg (h)erkenning, tips en verdere handvatten om weer verder te kunnen.

 

Voordeel van een afstemming is dat deze op afstand gebeurt. Dat betekent dat je niet bij mij in de praktijk hoeft te komen. Het enige dat ik van je nodig heb is een foto, een aantal gegevens en de vragen die je beantwoord wil zien. Nadat ik alle informatie ontvangen heb zul je binnen twee weken een afstemming ontvangen. Alles gaat per mail, makkelijker kan niet.

Sfeerbeeld Afstemming op Afstand Loes

Reviews