‘Energy tells the truth’

Consult

Een consult is bedoeld voor de meest uiteenlopende klachten met als doel om meer lucht en rust te ervaren in je leven.  

 

Wanneer je bij mij terecht komt heb je vaak al van alles geprobeerd om jezelf te helpen, veelal met hulp vanuit je brein of gericht op al dan niet fysieke symptomen.

 

In een consult bij mij kijken en werken we dieper, we duiken jouw energetische systeem in, het onderbewustzijn.

 

In dat systeem ligt alles opgeslagen dat jij door je leven heen hebt opgedaan aan ervaring en emoties. Echter, kun je met je brein bij lange na niet alles meer vangen of aanraken, terwijl de wortels van een klacht toch vaak liggen in het onbewuste. We onthouden immers maar 3 procent van alles in ons bewuste brein, het welbekende topje van de ijsberg.

 

Des te mooier is het dus dat we ook onder de oppervlakte kunnen komen en zo de wortels van een probleem kunnen aanraken en helen. Vanuit daar zal de ruimte ontstaan om je weer lekkerder in je lijf, hoofd en hart te voelen.

 

Elk consult is maatwerk. In onze verbinding sluit ik aan bij dat wat op dat moment nodig is. Verschillende tools als NEI, familieopstelling, coaching, meditatie en healing kunnen onderdeel van het aanbod zijn.

 

Na een sessie kun je meteen effect ervaren, het kan ook even duren. Het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn om zo laag voor laag los te komen van dat wat je hindert.

 

Het is ook mogelijk een consult op afstand te boeken. Samen kijken we wat hier de mogelijkheden en wensen in zijn, dus neem gerust contact op.

Kinderen klachten sfeerbeeld

Reviews